content image- 1561031623

Universal contour body wrap

Gegarandeerd 15cm verlies bij de eerste behandeling.

De Universal contour bodywrap is een ontslakkings methode die helpt bij het afslanken. Men wordt ingewikkeld met bandages die gedrenkt worden in een speciaal concentraat. Dit concentraat bestaat uit dode zee klei, bodemextracten en verschillende natuurlijke mineralen. De bodywrap is een ontslakkings methode die de huidspanning verbetert, littekens verzacht en zwangerschapsstriemen minder zichtbaar maakt. Mensen met huidproblemen als psoriasis en eczeem profiteren in het bijzonder van de bodywrap.

De bodywrap verwijdert gifstoffen, gifstoffen in het lichaam ontstaan door factoren zoals narcose, ziekte, medicijnen, stress, verkeerde voeding, roken, alcohol, bewegingsbeperking of snel gewichtsverlies. De gifstoffen worden opgeslagen in een vloeistof die zich tussen de vetcellen bevindt. Die tussencelvloeistof bestaat voor 34 to 69% uit puur gif en zwelt hierdoor op. De bodywrap verwijdert dus die gifstoffen waardoor de zwelling afneemt en de huid weer strakker en mooier wordt.

Wij raden u aan om de eerste keer van het ondergaan van de bodywrap een kuur van 3 keer te boeken, dit om zoveel mogelijk gifstoffen te elimineren. Tussen de behandelingen zit zoon 7 tot 10 dagen.